Dermablade Kit

hoe te gebruiken?

Nadat u uw huid goed heeft gereinigd, gebruikt u de Dermajet Roller om een NeoAge- en een Dermafeed Intensive Care-flacon zachtjes op uw huid te masseren totdat ze volledig zijn opgenomen. Zorg ervoor dat u de Dermajet Roller op alle zones van uw gezicht rolt, zowel horizontaal als verticaal. U mag geen grote kracht uitoefenen bij het gebruik van de roller.

Breng daarna het Exo Mask gelijkmatig op je hele gezicht aan. Laat het 10 tot 15 minuten zitten voordat je het afspoelt met water of vochtige sponzen. U kunt een heel licht brandend effect voelen; dit wordt als normaal beschouwd.

Breng vervolgens een matige hoeveelheid van het revitaliserende Reveal Serum aan op de plekken waar je huidveroudering onvolkomenheden en plekken opmerkt die opnieuw geactiveerd moeten worden.

Breng tot slot een dunne laag van onze herstellende en voedende Reverse Age-Defying cream aan op uw huid. Masseer het totdat je huid het volledig heeft opgenomen.

Disclaimer: Deze kit is niet geschikt voor jou als je huid geïrriteerd of geïnfecteerd is, een schimmelinfectie heeft of actieve acne, rosacea, enz. Als je niet zeker bent van je huidconditie, raadpleeg dan een huidverzorgingsspecialist.

veelgestelde vragen

Hoe de roller schoon te maken?

Het reinigen van de roller is heel eenvoudig. Na gebruik alleen afspoelen met water. Dit is voldoende als het op dezelfde huid wordt gebruikt. Daarom waarschuwen we tegen het delen ervan.

Waarom zijn de Renlive producten zo effectief?

  • Om het beste resultaat voor skincare producten te krijgen moet je huid het goed kunnen opnemen en terrecht komen in de diepere lagen van de huid. Goed en regelmatig gebruik van de producten is daarbij essentieel.
  • Renlive producten bevatten een hoge concentratie van actieve natuurlijke ingrediënten om het maximale effect te waarborgen.
  • De producten zijn hypoallergeen, veilig om te gebruiken, dermatologisch gest en vrij van schadelijke stoffen zoals minerale olie, silliconen of witte minerale olie.

Welke ingrediënten zitten er in de producten?

  • Reveal Serum: Hyaluronzuur, Salicylzuur, Zee colageen
  • Exo Mask: Hyaluronzuur, Menthol, Pro-Vitamine B, Vitamine A, Vitamine E, Zee colageen
  • Reverse Age Defying: Amandelolie, Beta glucaan, Cacao boter, Chitosan, Glycerine, Glycoproteïne, Haverzemelen, Jojoba olie, Natuurlijk Squalaan, Proline, UVA filter, Vitamine A, Vitamine E
  • Neoage: Aminozuren, Glucosamine sulfaat, Hyaluronzuur, Vitamines
  • Derma Feed Intensive Care: UVA en UVB filters, Vitamine A, Vitamine C, Vitamine E, Pro-Vitamine B, Rozemarijn

Kun je niet het goede antwoord vinden op je vraag of weet je niet zeker welke sample set bij je past?

Bereik ons op Instagram of Facebook; onze huidspecialisten staan voor je klaar.