Renlive voor Professionals

Renlive voor Professionals

Ervaar de kwaliteit van Renlive, een innovatief Italiaans cosmeceutical merk en laten we samen werken!


top cosmeceutical uit italië!

Renlive komt uit Italië, Vicenza nabij Venetië. Als land is Italië al sinds jaar en dag een voorloper wat betreft mode, design en uiterlijke verzorging. Vandaar dat we met trots mogen zeggen dat Renlive voor 100% uit Italië komt en deze principes vertegenwoordigd. Renlive is echt een uithangbord voor Italiaanse schoonheid. Bella Italia!

ren-Live

De filosfie van Renlive kan herleid woorden naar de betekenis van de naam. Het bestaat uit een samenstelling van twee woorden: Ren afgeleid van Renew (hernieuwen) en live (leven). Het doel van Renlive is om de huid te herleven. Door de hoogwaardige producten van Renlive F&F Cosmeceuticals zal de huid herstellen, er jonger en vitaler uitzien.

innovatie staat centraal

Renlive is ontwikkeld door Biotec Italia. Sinds 1993 staan ze aan de voorhoede van onderzoek en technologische verbetering in huidverbetering en anti-aging. De producten en apparatuur worden ontwikkeld in een groot Italiaans lab waar ze continue werken aan het innoveren van de nieuwste formules en het verbeteren van producten.

pure actieve ingrediënten

De cosmeceutical producten zijn geformuleerd om specifieke huid problemen te behandelen. Door het gebruik van orginele en effectieve actieve ingrediënten om de meest voorkomende huid problemen te behandelen. De formules zijn gebalanceerd en geselecteerd om de hoogst mogelijke actieve ingrediënten in de formules toe te passen. Alle producten zijn getest op puurheid, werkzaamheid en veiligheid.


waar staan we voor?

Het team van Renlive Nederland is constant in beweging. Grondleggers om Renlive naar Nederland te halen zijn Hanneke Peereboom en Ramon van Bavel. Sinds 2016 werken we met dit prachtige merk Renlive. Naast de groothandel werken we zelf met Renlive op de “vloer” in onze 3 grote salons in Amersfoort en omgeving sinds 1997. We weten daarom alle ins en outs van dit fantastische merk en begrijpen wat een professional zoekt in een merk!

We hebben een jaar lang ontzettend veel merken getest. Wat wij belangrijk vinden is dat effectiviteit centraal staat maar dat het product er ook fantastisch uit ziet! Deze combinatie hebben we weten te vinden bij Renlive.

filosofie van renlive nederland

We willen graag onze kennis delen op het gebied van ondernemen, adviseren en sparren met onze distribiteurs.

Onze filosofie is dat de professional het meeste werk doet (adviseren, behandelen) en zodoende een eerlijke marge behoren te krijgen.

Korte lijnen, daar houden we van. We zijn een no-nonsense merk. We willen helpen waar we kunnen maar houden het graag praktisch! Zo hebben we een standaard basis training (1daags) en heb je altijd een account manager waar je mee kunt sparen. We zoeken daarom ook professionals die dit begrijpen en ook in een merk zoeken. We weten immers dat het niet haalbaar is als een drukke ondernemer om naar tientallen cursusdagen per jaar te moeten.


join the movement!

Enthousiast geworden? Wil je meer weten over Renlive?

Meld je dan aan voor onze speciale Renlive Experience voor professionals. Tijdens deze workshop laten we je kennis maken met de Renlive producten. De geur, structuur, ingrediënten, toepassingen en mogelijkheden komen hier aan bod.

In de Renlive experience bieden we de mogelijkheid om een behandeling met Renlive producten te ondergaan. Zo kun je als ondernemer plaatsnemen in de behandelstoel en ervaren hoe prettig de Renlive producten zijn.

ervaringen


Allround huidverbetering oplossing voor het gezicht en lichaam in 6 lijnen.

 • Voor een stralende huid

  1

  Flexi

  Geeft de huid alles om zijn natuurlijke glans terug te geven.

  Bekijk de lijn
 • Vette en onzuivere huid

  2

  Combination Oily

  Een complete cosmeceutical lijn gemaakt om de vettige en onzuivere huid te behandelen.

  Bekijk de lijn
 • Anti-aging

  3

  Rigenera

  De perfecte lijn voor anti-aging en anti-aging preventie.

  Bekijk de lijn
 • Droge gevoelige huid

  4

  Dry Sensitive

  De formules in deze lijn zijn ontwikkeld om te kalmeren en te verzachten.

  Bekijk de lijn
 • Lichaams oplossingen

  5

  Body

  Nanotechnologie en krachtige planten extracten om je lichaam te shapen.

  Bekijk de lijn
 • Zon bescherming

  6

  Suncare

  Voor makkelijk gebruik en totale bescherming van het cellulaire DNA

  Bekijk de lijn